Vážení občané města Havířova,

místní organizace ČSSD Havířov patří v novodobé historii k těm nejstarším, vznikla již v roce 1989. Od té doby se významným způsobem podílela prostřednictvím svých volených zástupců v komunální politice na rozvoji a fungování města Havířova. Od roku 1990 byl většinu volebních období primátorem města Havířova náš člen. V letech 1996-2013 měla naše organizace svého zástupce v Poslanecké sněmovně České republiky. Ve volbách do krajského zastupitelstva v roce 2012, ve kterých výrazně uspěla ČSSD, máme taktéž zastoupení v krajském zastupitelstvu. Ing. Jiří Martinek se stal historicky prvním náměstkem hejtmana a členem rady kraje z Havířova. Díky našim členům na těchto místech se nám daří získávat potřebnou podporu pro město Havířov v oblastech dotací, zdravotnicví, dopravy, životního prostředí atd. Jsme přesvědčeni, že kvalitní prací na komunálni úrovni ve spolupráci s krajskou samosprávou a ministerstvy jednotlivých resortů, jsme schopni přinést maximální užitek pro obyvatele města Havířova, což je viditelné na konkrétních realizovaných projektech. Děkujeme proto všem občanům našeho města, kteří nás v této práci podporují.

S úctou

Vaše MO ČSSD Havířov