Fotbalový turnaj o pohár MSD Havířov

Dne 8. 5. 2012 se uskutečnil již 4. ročník fotbalového turnaje o pohár MSD Havířov na hřišti za základní školou Marie Pujmanové  v Havířově – Šumbarku. Fotbalový turnaj se setkal již tradičně s velkým ohlasem veřejnosti a zúčastnilo se jej 10 týmů a celková účast byla asi 160 lidí. Počasí organizátorům přálo, ač ráno bylo zataženo a celkem chladno, tak naštěstí nepršelo. Pro hráče bylo připraveno menší občerstvení ve formě kuřecích baget a vody na pití. Ale členové MSD Havířov nezapomněli ani na ty nejmenší, pro nějž připravily členky MSD Havířov drobné soutěže za což děti dostaly sladkou pozornost. Celá akce proběhla v klidu a bez žádných problémů za což patří organizátorům velký dík. Turnaj vyhrálo mužstvo Dynamo Kakabus z Orlové, druhé místo obsadilo mužstvo White Šumbark z Havířova – Šumbarku, a třetí příčka patří týmu Halďáci rovněž z Havířova-Šumbarku. Tato akce se již dostává do podvědomí místních občanů a začínají být kladné ohlasy s přáním a žádostmi o účast na dalším ročníku tohoto turnaje.

S pozdravem Sedláček David

předseda MSD Havířov