Novým předsedou MO ČSSD Havířov se stal Ing. Jiří Martinek

Dne 16. 2. 2015 se konala členská schůze MO ČSSD Havířov. Hlavním bodem programu byla volba předsedy a výboru MO ČSSD Havířov.

Předsedou MO ČSSD Havířov byl v tajné volbě zvolen dosavadní místopředseda organizace Ing. Jiří Martinek. Ve svém projevu Ing. Jiří Martinek mimo jiné uvedl „Hlavní posláním naší organizace je naplňování programu a hodnot ČSSD“. Poděkoval také za práci odvedenou pro MO bývalému předsedovi Ing. Zdeňku Osmanczykovi, který  vedl místní organizaci 6 let“. Členy výboru byli zvoleni Ing. Milan Černý, Mgr. Jana Feberová, Ing. Jakub Holisz, Mgr. Michaela Horňáková, Ing. Pavol Jantoš, Eva Radová, Pavel Rapant, Věroslav Ryška, Ing. Karel Šlachta a Bc. Alena Zedníková.

Přejeme novému výboru a jeho předsedovi mnoho úspěchu v práci nejen pro naši místní organizaci, ale i pro celé město Havířov!