Kino Centrum znovu otevřeno po kompletní rekonstrukci

Kino Centrum prodělalo kompletní rekonstrukci, která jej proměnila v krásný a moderní kulturní stánek nejen pro občany města Havířova. Mimo velkého sálu, který je velmi prostorný a má plátno , které je v současnosti čtvrté největší v České republice, bylo kino rozšířeno o malý kinosál, kinokavárnu, bar a nové prostory městského informačního centra. Některé původní rysy kina však zůstaly zachovány. Velký kinosál pojme 370 návštěvníků, malý je pro 68 lidí. Kino nyní disponuje nejmodernější technikou jak pro klasickou, tak pro digitální projekci, a to i ve formátech 3D filmů s vysokým rozlišením 4K, což je v současnosti maximální špička. Městské kulturní středisko pak zavedlo v rámci promítání některé novinky, a to, že jednou týdně proběhne promítání dokumentů, alespoň jeden film denně bude promítnut ve 3D verzi a vstupné bude zvýhodněné pro rodiny s dětmi, pro seniory i pro děti. Divákům kino nabídne i levné pondělky. Kino má teké zbrusu nové internetové stránky www.mkscentrum.cz , kde najdete porogram pro velký i malý sál. Doufáme, že tento krásný kulturní stánek přitáhne mnoho lidí nejen z Havířova, ale i z širokého okolí, a nebudou mít potřebu dojíždět do jiných měst, zejména do Ostravy do velkých multiplexů. Přejeme všem, aby si užili v tomto krásném místě mnoho zábavy a skvělých zážitků!